LA GRAN TRAVESSA D’EN MARTÍ

PROJECTE

L’objectiu és fer a més a més, un documental de tot el procés d’entrenament i dels canvis que ha patit en En Martí Riera (Fornells, 1979) va perdre la mobilitat a les cames arran d’un accident. Un projecte de sensibilització que pugui servir a gent que te aquestes dificultats, però es segueixi plantejant nous reptes a la vida. El documental servirà perquè en Martí pugui explicar la seva experiència a la societat una vegada acabi el projecte.  El documental vol ser una eina de sensibilització i motivació de cara a persones que han pogut tenir un accident i es troben en un moment complicat per començar una nova vida lligats per exemple a una cadira de rodes o amb impediments de mobilitat. Una vegada acabat el projecte, el documental i en Martí Riera podran participar en un projecte de sensibilització per escoles, instituts i centres de rehabiltació per a persones que han patit algun accident o tenen alguna discapacitat física, amb el motiu de motivar-los a seguir endavant i a plantejar-se nous reptes a la vida. NO hi ha res impossible.

SINOPSI

“La gran travessa”: En Martí Riera es disposa a assolir un gran repte personal i a demostrar que el fet que un accident li impedeixi caminar no és un problema per plantejar-se grans reptes a la vida. El 40km que separen Menorca, la seva illa natal, i la veïna Mallorca, són l’objectiu d’aquest nadador d’aigües obertes. El documental explica com ha arribat a aquest punt de superació personal.Martí Riera Riera (1979) Fornells, Menorca.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s